طرز تهیه و نگهداری کشک محلی
کشک محلی یک ماده با ارزش غذایی بالا است که می تواند انرژی مورد نیاز و ویتامین های ضروری روزانه شما را تامین کند، آیا میدانید که این ماده ارزشمند چگونه تولید می شود و بهترین روش نگهداری آن چیست، تا همیشه در دسترس باشد. و یا راه حل برطرف کردن برخی مسائل مثل دون دون شدن کشک را چجوری برطرف کرد همه اینها و خیلی موارد دیگر را در این مقاله بخوانید:
روش تولید کشک نیمه خشک قالبی
کشک از جوشاندن و تغلیظ دوغ بدست می آید،به این صورت که باید دوغ بدون نمک به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بجوشد و پس از تغلیظ دوغ آن را فیلتر کرده و آب آن جدا شده و کشک بدست می اید.
هر چه این ماندگاری و عمل فیلتر بیشتر انجام شود کشک سفت تر می شودکه می توان آن را در گرم خانه یا نور افتاب خشک تر هم کرد.پس خوردن کشک تولید شده به صورت سنتی هیچ مشکلی برای شما به وجود نمی آورد.
برخی دیگر از خواص کشک قالبی: برخی فواید کشک قالبی خالص برای زنان باردار: بعد از تهیه کشک قالبی نیمه خشک می توانید آن را به راحتی بشوئید تا مقدار نمکی که فقط روی کشک است از بین برود نگران نباشید کشک نیمه خشک به سرعت در زیر شیر اب حل نمی شود به چند روش می توانید کشک قالبی نیمه خشک را نگهداری کنید هر چه کشک نمیه خشک را بیشتر خشک کنید نگهداری آن در یخچال یا بیرون طولانی تر می شود نکته :تغییر رنگ در حالت نیمه خشک به سمت خشک شدن(همه کشک کامل مقداری تیره رنگ می شود) در کشک گوسفند طبیعی است که اگر کامل خشک کنید دوباره کشک سفید شده و وسط ان کبود می شود نکته: کپک کشک به صورت تیکه های کوچک و سبز رنگ است بعد از مقداری که خواستین خشک شد می توانید در یخچال نگهداری کنید و اگر کامل خشک کردید می توانید بیرون هم نگهداری کنید نکته : کشک را چند ساعت زودتر برای درست کردن غذا از فریز در اورید تا یخ کشک خودش کامل باز شود چون وقتی با همون یخ داخل اب بندازید روی یخ روی کشک باز می شود و داخل ان دانه های یخ باقی می ماند و حالت دون دون کشکتون پیدا می کند .(هنگامی که کشک قالبی رو از داخل فریزر در می اورید به علت یخ زدگی پودر می شود که مشکلی نیست بعد از حل شدن کشک یکنواختی بدست می آید) می توانید کشک را داخل بطری یا شیشه با غلظت بالا بریزید بطری یا شیشه را وکیوم کنید و داخل یخچال نگه داری کنید.کشک خالص گوسفندی تولید شده از شیر گوسفند خالص بدون بو (به علت جوشیدن زیاد دوغ کشک گوسفند بو ندارد) و خوشمزه و با عطر وطعم قدیم کشک قالبی نمیه خشک لبنیات اشوری با ۲۷ سال سابقه تولید(کارگاه روستای ابر) و فروش (شاهرود لبنیات اشوری) و با تجربه فرواوان در تولید محصولات لبنی به شما عرضه می شود و هدف ما سلامتی شما و خانواده شماست دون دون شدن کشک مشکلی است که بیشتر افراد در زمان تهیه کشک با آن مواجه می شوندکه ما در اینجا علت و روش های حل این مشکل رو بیان خواهیم کرد. راه حل مشکل:یکی از بهترین کارها، اول کشک را بعد از خرید مثل سبزی به اندازه دو نفر در آورده و داخل فریزر قرار دهید و هر گاه نیاز شد ۱ تا ۲ ساعت قبل از درست کردن مثلا کشک بادمجان کشک را از داخل فریزر بیرون بیارید تا یخ های کشک کامل باز شود. بعد کشک را داخل آب بریزید و غذای خودتون را درست کنید. واگر هم وقت نداشتید کشک را کامل هم بزنید و صاف کنید. راه حل مشکل: خرید یک کشک باکیفیت و از یک فروشگاه معتبر است. مارا در اینستاگرام دنبال کنید راهنمای و سوالات شمادر واتساپ
برخی خواص کشک نیمه خشک قالبی
کشک به لحاظ میزان پروتئین و کلسیم موجود در آن بسیار غنی است
میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلوکالری است که میتواند به عنوان یکی از تامین کنندههای انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود. کشک به علت داشتن اسیدهای آلی، ضدعفونی کننده دستگاه هاضمه (معده، روده کوچک و روده بزرگ) است.
درمان پوکی استخوان،کشک برای لاغری،معجون ضد پیری،بدنسازی و تناسب اندام
حفظ سلامت جنین،سوء تغذیه در زنان باردار را کاهش میدهد،کاهش و پیشگیری سوزش معده در دوران بارداری،تنظیم کردن دمای بدن در دوران بارداری،کنترل فشار خون در بارداری،جایگزین مناسب برای شیر در دوران بارداری
روش نگهداری کشک نیمه خشک قالبی
روش شستن کشک قالبی نیمه خشک
خشک کردن کشک در خانه
نگه داری کشک در فریزر
نگه داری کشک قالبی در بطری یا شیشه و وکیوم کردن ان
علت دون دون شدن کشک:
مقاله عالی
کشک من خریدم خیلی خوب بود
خدا رو شکر که راضی هستید
مقاله بسیار مفید و جالبی است ،خیلی متفاوت نوشته شده و کلیپ ها هم جالب بودن
ممنون ازتوضیحاتتون درمورددون دون شدن کشک توآش من این مشکلو داشتم والان خداروشکرحل شد…خیلی مقاله خوبی کشکاتونم عالی خیلی خوش مزست…خسته نباشید
سلام
خوشحالم که مورد استفاده قرار گرفت