طرز تهیه و نگهداری کشک محلی

کشک-قالبی

کشک محلی یک ماده با ارزش غذایی بالا است که می تواند انرژی مورد نیاز و ویتامین های ضروری روزانه شما را تامین کند، آیا میدانید که  این ماده ارزشمند چگونه تولید می شود  و بهترین روش   نگهداری آن چیست، تا همیشه در دسترس باشد. و یا راه حل برطرف کردن برخی مسائل مثل دون دون شدن کشک را چجوری  برطرف کرد همه اینها و خیلی موارد دیگر را در این مقاله بخوانید:

 

روش تولید  کشک نیمه خشک قالبی

کشک  از جوشاندن و تغلیظ دوغ بدست می آید،به این صورت که باید دوغ بدون نمک به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بجوشد و پس از تغلیظ دوغ آن را فیلتر کرده و آب آن جدا شده و کشک  بدست می اید.

هر چه این ماندگاری و عمل فیلتر بیشتر انجام شود کشک سفت تر می شودکه می توان آن را در گرم خانه یا نور افتاب خشک تر هم کرد.پس خوردن کشک تولید  شده به صورت سنتی هیچ مشکلی برای شما به وجود نمی آورد.

برخی خواص کشک نیمه خشک قالبی

کشک به لحاظ میزان پروتئین و کلسیم موجود در آن بسیار غنی است

میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلوکالری است که می‌تواند به عنوان یکی از تامین کننده‌های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود. کشک به علت داشتن اسید‌های آلی، ضدعفونی کننده دستگاه هاضمه (معده، روده کوچک و روده بزرگ) است.

برخی دیگر از خواص کشک قالبی:

درمان پوکی استخوان،کشک برای لاغری،معجون ضد پیری،بدنسازی و تناسب اندام

برخی فواید کشک  قالبی خالص برای زنان باردار:

حفظ سلامت جنین،سوء تغذیه در زنان باردار را کاهش میدهد،کاهش و پیشگیری سوزش معده در دوران بارداری،تنظیم کردن دمای بدن در دوران بارداری،کنترل فشار خون در بارداری،جایگزین مناسب برای شیر در دوران بارداری

برای خرید کشک قالبی کلیک کنید

روش نگهداری کشک نیمه خشک قالبی

بعد از تهیه کشک قالبی نیمه خشک می توانید آن را به راحتی بشوئید تا مقدار نمکی که فقط روی کشک است از بین برود

روش شستن کشک قالبی نیمه خشک

  • یک قالب را زیر آب نگه دارید
  • روی ان را با دست بصورت مالشی به مدت حداقل یک دقیقه بشوئید

نگران نباشید کشک نیمه خشک به سرعت در زیر شیر اب حل نمی شود

به چند روش می توانید  کشک  قالبی نیمه خشک را نگهداری کنید

خشک کردن کشک در خانه

هر چه کشک نمیه خشک را بیشتر خشک کنید نگهداری آن در یخچال یا بیرون طولانی تر می شود

  • بعد از شستن کشک می توانید قالب های ان را کوچکتر کرده (به وسیله چاقو یا نخ نامرئی و …)
  • سپس ان را در سبدی قرار دهید و در جایی گرم یا نور اقتاب قرار دهید (یک روز یک سمت ان و روز بعد بچرخانید وسمت دیگر کشک تا زمانی مقدار خشک شدن مورد انتظار شما باشد)

نکته :تغییر رنگ در حالت نیمه خشک به سمت خشک شدن(همه کشک کامل مقداری تیره رنگ می شود) در کشک گوسفند طبیعی است که اگر کامل خشک کنید دوباره کشک سفید شده و وسط ان کبود می شود

نکته: کپک کشک به صورت تیکه های کوچک و سبز رنگ است

بعد از مقداری که خواستین خشک شد می توانید در یخچال نگهداری کنید  و اگر کامل خشک کردید می توانید بیرون هم نگهداری کنید

نگه داری کشک در فریزر

  • بعد از شستن کشک می توانید قالب های ان را کوچکتر کرده (به وسیله چاقو یا نخ نامرئی و …)
  • آن را به صورت بسته های کوچک (مقدار نیاز دو نفربرای غذا ) درست کرده و داخل فریز بگذارید و هر دفعه که خواستین هر بسته را استفاده کنید.

نکته :  کشک را چند ساعت زودتر برای درست کردن غذا از فریز در اورید تا یخ کشک خودش  کامل باز شود چون وقتی با همون یخ داخل اب بندازید روی یخ روی کشک باز می شود و داخل ان دانه های یخ باقی می ماند و حالت دون دون کشکتون پیدا می کند .(هنگامی که کشک قالبی رو از داخل فریزر در می اورید به  علت یخ زدگی پودر می شود که مشکلی نیست بعد از حل شدن کشک یکنواختی بدست می آید)

  • نگه داری داخل فریزر می تواند یکسال یا بیشتر باشد چون به خاطر کیفیت بالای کشک ،کیفیت خودشش از دست نمی دهد(یا مثل برخی کشک ها بریده بریده نمی شود)

نگه داری  کشک  قالبی در بطری یا شیشه و وکیوم کردن ان

می توانید کشک را داخل بطری یا شیشه با غلظت بالا بریزید بطری  یا شیشه را وکیوم کنید و داخل یخچال نگه داری کنید.کشک خالص گوسفندی تولید شده از شیر گوسفند خالص بدون بو (به علت جوشیدن زیاد دوغ کشک گوسفند بو ندارد) و خوشمزه و با عطر وطعم قدیم کشک قالبی نمیه خشک  لبنیات اشوری با ۲۷ سال سابقه تولید(کارگاه روستای ابر) و فروش (شاهرود لبنیات اشوری) و با تجربه فرواوان در تولید محصولات لبنی به شما عرضه می شود و هدف ما سلامتی شما و خانواده شماست

علت دون دون شدن کشک:

کشک بادمجان بدون دون دون شدن

دون دون شدن کشک مشکلی است که بیشتر  افراد در زمان تهیه کشک با آن مواجه می شوندکه ما در اینجا علت  و روش های حل این مشکل رو بیان خواهیم کرد.

  • شما اگر کشک را در داخل فریزر گذاشته باشید و بعد از بیرون آوردن، کشک  را بلافاصله داخل  آب جوش بیندازید احتمالا کشک شما دون دون خواهد شد (این حالت در ابتدا به وجود میاد و قبل از ان که کشک را بجوشانید)، دون دون های داخل آب همون کشک های یخ زده است که یخ آن باز نشده مثل گوشتی که شما از داخل فریزر بیرون میارین وداخل آب جوش میریزین که سطح آن نرم می شود و داخل آن هنوز یخ دارد و کامل آب نشده است.

راه حل مشکل:یکی از بهترین کارها، اول کشک را بعد از خرید مثل سبزی به اندازه دو نفر در آورده و داخل فریزر قرار دهید و هر گاه نیاز شد ۱ تا ۲ ساعت قبل از درست کردن مثلا کشک بادمجان کشک را از داخل فریزر بیرون بیارید تا یخ های کشک کامل باز  شود. بعد کشک را داخل آب بریزید و غذای خودتون را درست کنید. واگر هم وقت نداشتید کشک را کامل هم بزنید و صاف کنید.

  •  حالت بعدی دون دون شدن وقتی است که شما کشک را در هنگام درست کردن کشک بادمجان یا هر غذای دیگری با کشک روی اجاق گذاشتین و کشک کمی می جوشد حالت بربده می شود که ان به علت کیفیت پایین کشک است که معمولا در کشک های گاوی خیلی این اتفاق ایجاد می شود

راه حل مشکل:  خرید یک کشک باکیفیت و از یک فروشگاه معتبر است.

مارا در اینستاگرام  دنبال کنید

راهنمای و سوالات شمادر واتساپ

۰۹۱۲۷۷۳۳۶۸۸

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 4]

6 دیدگاه برای “کشک قالبی محلی+فیلم

  1. غلامی گفته:

    ممنون ازتوضیحاتتون درمورددون دون شدن کشک توآش من این مشکلو داشتم والان خداروشکرحل شد…خیلی مقاله خوبی کشکاتونم عالی خیلی خوش مزست…خسته نباشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *